prototipare_prod

Prototipare și Producție

Ideile tale merită cele mai bune șanse de a se transforma în produse de succes. Atelierul FOR devine o microfabrică pentru tine, fie că ai nevoie de piese, ansamble complexe, ustensile personalizate sau machete de prototip. Echipamentele numerice din atelier sunt disponibile pentru prototipare, producție unicat și producție de serie mică.

Prototipare rapidă

Pentru fiecare produs de succes, inovatorii trebuie să treacă prin zeci de experimente. Prototiparea este printre primele metodele de validare a ideilor și proiectelor, iar echipamentele numerice din atelierul nostru permit nenumărate încercări cu cicluri rapide de feedback, optimizând astfel procesul, maximizând vizibilitatea asupra produsului dezvoltat, eliminând erorile posibile, facilitând testarea și păstrând trasabilitatea evoluției proiectului. Serviciul este unul personalizat fiecărui caz în parte și poate include execuția prototipului sau a unei părți dintr-un ansamblu, dar și servicii precum consiliere tehnică și design de testare.

Produse și produse de serie

Odată prototipat și încercat, poți duce produsul tău la stadiul de finisare pe care îl cere în atelierul sau prin rețeaua FOR. Mai departe, pentru producție, un produs are nevoie de pregătire, optimizare și liniile de producție care să susțină o producție fiabilă. Află ce poate face FOR Design pentru produsul tău.

Instrumente și ustensile

Pentru a fi competitiv în munca creativă pe care o faci, este posibil ca ustensilele pe care le folosești să facă diferența. Atelierul FOR Design poate să îți gândească și să îți producă acele instrumente, fie că este vorba de personalizarea instrumentelor existente sau de optimizarea procesului ca întreg prin introducerea de noi instrumente.

Produse personalizate, brand

Vrei ca cineva să își amintească de tine când primește și folosește un produs de calitate? Te putem ajuta să produci sau să personalizezi serii limitate, pentru angajați și colaboratori, pentru afacerea ta sau pentru prieteni și familie.

Machete de arhitectură și educaționale

Cunoștințele echipei în domeniu și echipamentele cu comandă numerică din atelier fac machetele de arhitectură, imobiliare și educaționale să fie ușor, detaliat și accesibil de făcut. Dintre cele mai atractive produse sunt machetele demontabile, cele extrem de detaliate, utile mai ales in cazul clădirilor istorice și machetele în miniatură, ce pot fi printate în mai multe exemplare și oferite drept token.

Întreabă-ne despre prototipare și producție
Scrie-ne cu ce putem colabora sau ce informații te interesează să afli:

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro