Design de obiect și de produs

Suntem FOR design! Dezvoltăm produsele cu pasiune și angajament, explorăm și experimentăm cu concepte și tehnici contemporane.

Suntem o echipă de exploratori creativi care s-au angajat să creeze produse cu un standard ridicat de calitate care rezolvă provocări complexe aplicând o metodologie proprie care privește designul de produs ca o disciplina la intersecția dintre cercetare, estetică, proiectare, management și marketing.

Prin serviciile noastre de design de obiect și de produs te ajutăm să transformi gândurile și planurile tale în obiecte concrete care creează o experiență memorabilă, încadrate în obiectivele și bugetul tău. Mai mult, acoperim procesul de proiectare și prototipare a produsului într-o maniera rapida si economica în cadrul propriului atelier, folosind programe avansate de modelare 3D, scanare 3D, imprimare 3D.

Întreabă-ne despre serviciile FOR Design
Scrie-ne cu ce putem colabora sau ce informații te interesează să afli:

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro