Imprimare 3D

Imprimarea 3D este o tehnologie care are o capacitate mare de personalizare și un drum minim de parcurs de la idee până la testare, fiind cea mai bună soluție pentru a pune la încercare proiectele noi, pentru a produce un obiect personalizat sau pentru producție de serie mică.

Imprimare 3D cu filament

Cea mai accesibilă metodă de imprimat 3D, tehnologia cu filament (FDM – fused deposition modelling) este versatilă, permite volume mari, rezoluții și materiale variabile. Pregătim o paletă largă de materiale ce se pot imprima 3D, alese fiecare în parte în funcție de nevoile fiecărui proiect. Printre ele numărăm PLA – un material accesibil, ecologic și ideal pentru volumetrii, PETG – un plastic rezistent sau TPU – material plastic flexibil.

Imprimare 3D cu rășină

Imprimarea cu rășină are toate avantajele imprimării 3D, dar cu rezoluția impresionantă a tehnologiei laser. Pe lângă volume solide de duritate mare sau medie, sau volume translucide, se poate imprima în ceară pentru turnări fără reziduuri sau material flexibil pentru procese tehnologice complexe.

Testează imprimantele noastre!

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro