Consultanță

Aducem clienților noștri certitudine, creativitate și încredere în inițiativele lor.

Consultanță home office/remote work

Timpurile în care trăim aduc schimbări majore în modul în care lucrăm. Din ce în ce mai mulți angajați beneficiază de opțiunea de a lucra de acasă sau din alte locuri decât sediul angajatorului, alături de o suită din ce în ce mai diversă de moduri flexibile de a lucra. În această situație, devine din ce în ce mai important să conștientizăm că un mediu de lucru armonios și ergonomic și o ambianță coerentă a acestuia contribuie în mod decisiv la crearea unei stări de motivare și împlinire la locul de muncă. Te putem ajuta să obții un astfel de ambient, prin soluții customizate la contextul tău specific.

Consultanță investițională

Este important ca în momentul în care te gândești să investești într-un proiect, în special dacă este complex, să știi foarte bine ce poți obține de la el. În acest sens, ai la dispoziție o serie de servicii prin care te putem ajuta să evaluezi cât de practică este investiția, care sunt punctele tari și slabe, oportunitățile și amenințările la adresa ei (studiu de prefezabilitate și fezabilitate), care este scenariul optim pentru investiția ta (consultanță pentru definirea temei de proiectare) sau să obții o imagine clară asupra scopului proiectului tău (consultanță pe programare funcțională).

Evaluări imobiliare

Dacă ești interesat să cumperi o proprietate, este esențial să ai la îndemână toate informațiile necesare. Te putem ajuta să achiziționezi proprietatea dorită, înțelegând oportunitățile și riscurile implicate.

Solicită-ne o ofertă!
(de ex. casă parter, clădire de birouri, reabilitare clădire etc)

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro