Arhitectură

De la etapele preliminare până la șantier și recepția construcției, suntem alături de clienții noștri, oferindu-le întreaga expertiză FOR pentru a asigura obținerea celui mai bun rezultat posibil.

Tema de proiectare

Tema de proiectare reprezintă punctul de început, esențial, al oricărui proiect. Tema oferă un instrument vital pentru comunicare, care îți permite să-ți descrii rezultatele dorite colaboratorilor tăi și ne ajută să înțelegem ce este necesar pentru ca nevoile tale să fie îndeplinite. Fără o temă de proiectare, nu există o direcție clară și, mai ales, o arhivă a componentelor proiectului.

Design urban

Orașele au nevoie de intervenții coerente, care să țină cont atât de interesul investitorului cât și de interesul locuitorilor și utilizatorilor finali. Ai nevoie de design urban sau de un masterplan atunci când te gândești la o investiție complexă, ce include pe lângă clădiri și spații publice, sisteme de transport, servicii și facilități urbane. Noi te vom ajuta să dai formă și caracter viziunii tale și să o integrezi cât mai bine în oraș, făcând-o funcțională și atractivă.

Design preliminar

După o întâlnire inițială, începem să strângem informațiile cheie cum ar fi actele proprietății, planurile urbanistice aferente. Dacă aceste informații nu sunt disponibile clientului, putem să le obținem în numele lui. În această etapă este nevoie de angajarea unui topograf, și a unui geotehnician, astfel încât clientul să poată fi realizată o imagine cât mai acurată a condițiilor fizice ale sitului.

Concept

În această etapă începem să dezvoltăm concepte. Acestea sunt influențate de scopul proiectului, bugetul și cerințele specifice ale clientului. Testăm un număr prestabilit de concepte, pe care le dezvoltăm și prezentăm clientului prin schițe, planuri și simulări conceptuale.

Proiect definitiv

După ce un concept este agreat de către client, testăm ideile propuse, rafinăm detaliile și producem designul final. În această etapă, putem asista clientul cu estimarea costurilor implicate și cu recomandarea colaboratorilor implicați: inginer de rezistență, instalații.

Proiect pentru autorizare

În această etapă realizăm documentațiile necesare pentru obținerea autorizației de construire.

Proiect pentru evaluare și ofertare

În această fază, FOR pregătește documentația necesară pentru ca un antrepenor/executant să poată evalua și oferta proiectul. Aceasta include planșe cu detalii, materialele și finisajele selectate.

Asistență pe șantier

Pentru că este foarte important pentru noi să urmărim proiectul până la final, asistăm clientul și în etapa execuției, prin vizite pe șantier și monitorizarea evoluției acestuia.

Design Interior

Trăim într-o lume a schimbărilor ultra-rapide, iar mediile în care ne desfășurăm viața privată, orele de muncă și momentele de relaxare nu fac excepție de la această regulă. Te putem ajuta să redefinești orice spațiu interior, corelat cu nevoile activităților desfășurate.

Solicită-ne o ofertă!
(de ex. casă parter, clădire de birouri, reabilitare clădire etc)

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro