Provocare FOR4

Câștigă 1 loc în spațiul FOR! Ai timp până pe 22 iunie să aplici!

În septembrie 2018 am lansat o campanie de crowdfunding care a fost un pas important spre concretizarea viziunii noastre. Doi ani mai târziu ne aflăm foarte aproape de momentul deschiderii…și te invităm să te alături proiectului FOR.

Cu susținerea lui Adrian Gheorghiu și Andreei Bocsik, care ne-au oferit încrederea lor atunci, putem oferi 4 locuri în cowork sau makerspace timp de o lună, pentru 4 profesioniști creativi.

Provocarea pe care ți-o propunem este să faci pe cineva care nu știe deloc ce este un coworking sau un makerspace să înțeleagă de ce vrei să lucrezi în spațiul FOR.

Formatul în care ne arăți procesul tău este la alegere. Poate fi orice te inspiră mai bine (video, audio, graphics, scris…), trimis într-un singur document în format digital. Iar exemplele de persoane ”out of the buble” pot fi bunica ta, un vecin mai în vârsta, nepoțelul tău, un fost coleg de generală, etc.

Apasă pe link-ul de mai jos și vei fi ghidat pas cu pas în procesul de aplicare. E unul foarte simplu.

Creativitatea propunerii și pertinența ei vor fi criteriile principale. Se vor lua în considerare alte aspecte precum spiritul de colaborare sau calitatea execuției, formatul în sine rămânând secundar.

Formular de înscriere:

https://bit.ly/2AY0ToM

Regulamentul campaniei:

https://bit.ly/2MLnQhW

Credite:
Film realizat de Pataki Farkas

Film 2018 Electronic Resistance

 

Vă prezentăm membrii juriului: