Arhitectură

Consultanță, proiecte și clădiri realizate cu atenție la nevoile tale și la resurse, pentru un viitor construit armonios!

Suntem o echipă extrem de motivată, dedicată provocărilor pe care ni le adresează clienții noștri și rezolvării acestora. FOR își bazează practica pe colaborarea creativă a tuturor factorilor implicați într-un proiect, iar abordarea holistică, integratoare pe care ne propunem să o folosim este garanția noastră că lucrăm pentru a obține valoare arhitecturală, atât din perspectiva clientului, cât și a mediului în care acesta își realizează investiția și a utilizatorilor acesteia.

Arhitectura reflectă timpurile în care trăim și cultura acestora, dar le și formează în același timp. Când este excepțională, arhitectura inspiră noi idei și moduri de viață, iar acest lucru ne motivează să creăm ceea ce contează pentru generațiile următoare: chestionând prezentul, inspirându-ne din trecut și imaginându-ne viitorul.

MEMBRI

Alexandra Maier

arhitect

   

Oana Simionescu

arhitect

       

Sergiu Sabău

arhitect

 

Simina Cuc

arhitect

 

Alexandra Spiridon

designer

   

Contact

Suntem la FABER – un mediu creativ multidisciplinar unde lucrăm inovativ în echipe faine, având la dispoziție: spații pentru muncă și prototipare, săli de ședințe și de evenimente, camere în aer liber, bistro și terasă spre Bega.

Pentru a programa o vizită, sau pentru orice fel de întrebări, ne poți contacta la:

contact@f-o-r.ro